Ragyogj várandósan. Készülj magabiztosan a szülésre. Legyen hatékony a regenerációd.

Nézd meg hogyan tudunk segíteni neked ebben - edukációs anyagokkal és szakmailag képzett trénerekkel.

Workshop Várandósoknak

Célunk az információ megosztás és tájékoztatás, hogy ezáltal tudatosan és felkészülve várhasd az előtted álló időszakot és a szülést.

Amikor először hallod a szíve dobogását, amikor először érzed a mocorgását, amikor először tarthatod a kezedben … elmondhatatlanul csodás pillanatok. A reklámok és beszámolók általában itt véget is érnek. Mi történik Veled valójában a 40 hét alatt? A tested változni fog, ahogy a babád fejlődik. Mire számíthatsz a várandósság egyes trimesztereiben? Egyes jelek mit jelentenek? A változások hogyan befolyásolnak téged? Mi normális és mi nem? Vannak olyan témák, melyekről nem szívesen beszélünk, de mégis érdemes foglalkoznunk ezekkel.

A várandósságra gyakran úgy gondolunk, mint egy felhőtlen, zökkenőmentes, csodálatos, álombeli időszakra. Mindez igaz, valóban, a babavárás egy csodálatos állapot. Azonban vannak olyan változások, nehézségek, melyek a várandósság természetes velejárói, mégis kevéssé népszerűek, ezért kevesebbet hallunk róluk. Gyakran pont ezért még bűntudat, félelem és szégyenérzet is társulhat hozzájuk. Szeretnénk ezt megváltoztatni!

Azért hoztuk létre ezt az edukációs anyagot, hogy hasznos információval szolgálhassunk neked a csodálatos 9 hónapról és segítsünk megérteni mi is zajlik a testedben valójában. Eloszlassuk azokat a tévhiteket, melyek gyakran félelmet vagy bizonytalanságot kelthetnek.

Érdekel a workshop »

Workshop a szülés utáni időszakról

Ez a workshop azoknak szól, akik már a szülés utáni időszakban vannak és szeretnének újra mozogni, de nem tudják hogyan indulhatnának el, valamint azoknak, akik még várandósok, de már foglalkoztatja őket a szülés utáni időszak minősége, és az azt érintő kérdések.

A workshop célja, hogy megismerd, milyen folyamatok zajlanak a testedben a szülést követően, és melyek azok a legfontosabb dolgok, amikre figyelni érdemes. Kitérünk a szülés utáni közvetlen időszakra, beszélünk a tested változásairól, és a regenerációs idővonalról. Megismerkedsz azokkal a gyakori tünetekkel, melyekkel nagyon sokan szembesülnek a baba érkezése után, de kevesen beszélnek róla szívesen. Megtanulod, hogyan vizsgáld meg hasizmaid állapotát és, ha érint, hogyan mérheted meg a hasizmok eltávolodásának mértékét. Érteni fogod a regenerációs időszak lényegét és tudni fogod, hogyan érdemes elindulnod ezen az izgalmas úton.

HAMAROSAN!